Gordijnenwasserij

In Rijswijk (ZH) en Emmen staan onze vaste gordijnenwasserijen. Vanuit deze locaties reinigen wij gordijnen die niet met mobiele wasserijen op locatie gereinigd kunnen worden.

Flexibiliteit is de kracht van onze vaste gordijnenwasserijen. Van hieruit kunnen wij zowel grote, als kleine volumes vitrages en gordijnen reinigen door heel Nederland. Wij ontzorgen zorginstellingen en vakantieparken op verschillende manieren:

  • Periodieke reiniging van gordijnen
  • Calamiteitenroute
  • Incidentele ondersteuning
  • Tijdelijke opslag van gordijnen

Periodieke reiniging

De periodieke reiniging van gordijnen van zorginstellingen of vakantieparken kan worden uitgevoerd vanuit onze vaste gordijnenwasserij. Wij verzorgen een volledige service inclusief het afhalen, coderen, reinigen, repareren en terug ophangen van de gordijnen, o.b.v. een 24- of 48-uurs dienstverlening. Wij kunnen deze werkzaamheden op afroep verzorgen maar ook volgens een onderhoudscontract met een meerjarenplanning. 

Voor zorginstellingen kunnen wij Tijdelijke-Reserve-Gordijnen inzetten om de privacy van bewoners te borgen zolang als de originele gordijnen in onze vaste wasserij worden gereinigd. 

Calamiteitenroute

Is er per ongeluk een gordijn bevuild met koffie of eten? Of moeten de gordijnen van een kamer waar een besmette patiënt heeft gelegen een keer extra gereinigd worden? 

Onze calamiteitenroute rijdt dagelijks door heel Nederland om incidentele reinigingsaanvragen in behandeling te nemen. Zodoende kunnen wij ook kleinere aanvragen snel en flexibel voor u verzorgen.

Wilt u dat wij de voorraad gordijnen van uw zorginstelling beheren? Dan kunnen wij u op vaste bezoekdagen in de week opnemen in onze calamiteitenroute. Zodoende heeft u altijd voldoende voorraad en grijpt u nooit mis!

Incidentele ondersteuning

Gaat u een afdeling verbouwen? Of staat er een grootschalige eindschoonmaak gepland? Onze servicemedewerkers kunnen u hierbij ondersteunen zodat u uw interne dienst niet hoeft te belasten met deze fysiek zware werkzaamheden. Het afhalen en ophangen van gordijnen is voor onze specialisten dagelijkse kost waardoor zij dit snel, efficiënt én veilig uit kunnen voeren. 

Tijdelijke opslag

Gaat u de gordijnen na het verbouwen van een afdeling of vakantiewoning hergebruiken? Dan kunnen wij de gordijnen voorafgaand aan de verbouwing voor u afhalen, tijdelijk opslaan in onze vaste wasserij, en na de verbouwing schoon terug ophangen. Op deze manier raken er geen gordijnen zoek en beschadigen ze niet tijdens de verbouwing. 

Uw gordijnen laten reinigen?

Wilt u de gordijnen of lamellen van uw zorginstelling laten reinigen, bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over onze werkwijze?

Neem contact op