Over ons

Giezeman Gordijnenservice wast sinds 1987 gordijnen voor zorginstellingen en vakantieparken door heel Nederland. Gedurende deze periode hebben wij ons gespecialiseerd in een geruisloze dienstverlening, een efficiënte werkwijze en een Certex en ISO 14001 gecertificeerd wasserijproces. Wij stellen de cliënten van onze klant centraal bij de uitvoering van het gordijnonderhoud, zorgen voor een representatieve uitstraling van de raambekleding en dragen bij aan een hygiënische leef- en werkomgeving. Wij kunnen u van dienst zijn vanuit onze vaste gordijnenwasserij of met onze mobiele wasserijen bij u op locatie!

CERTEX gecertificeerd

Ons wasserijproces voldoet aan de kwaliteitseisen van het CERTEX certificatieschema dat is opgesteld door de Federatie Textielbeheer Nederland (FTN). Dit kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op ISO9001 aangevuld met branche gespecificeerde eisen. Met dit certificaat voldoen wij aan de geldende hygiëne-eisen voor gezondheidszorginstellingen zoals geadviseerd volgens de Werkgroep Infectiepreventie (WIP). Zodoende zijn onze klanten verzekerd van een gegarandeerd hygiënisch schoon wasresultaat.

Milieumanagement volgens ISO14001

Een hygiënisch schoon wasresultaat mag in onze ogen niet ten kosten gaan van de leefomgeving. Met het oog op onze zorgplicht hebben wij daarom ons kwaliteitsmanagementsysteem CERTEX aangevuld met het milieumanagementsysteem volgens ISO14001 om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te borgen.  Ons bedrijfsbeleid is gericht op:

  • Continuïteit van de bedrijfsvoering door het streven naar zeer tevreden klanten.
  • Blije en gezonde werknemers door het creëren en behouden van optimale veilige en gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Het minimaliseren van milieubelasting door zuinig om te gaan met grondstoffen, te voldoen aan geldende wet- en regelgeving.
  • Het voorkomen van materiële-/milieuschade en milieuverontreiniging en het beschermen van het milieu.
  • Continu verbeteren.

Privacy Reglement

Ons privacy reglement vindt u hier.

Uw gordijnen laten reinigen?

Wilt u de gordijnen of lamellen van uw zorginstelling laten reinigen, bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over onze werkwijze?

Neem contact op