Mobiele wasserij

Met onze mobiele wasserij reinigen wij gordijnen op locatie. Binnen 120 minuten hangen de gordijnen schoon terug aan het raam!

Gordijnen reinigen op locatie

Onze mobiele wasserijen zijn speciaal ontwikkelde reinigingsunits om vitrages en gordijnen op locatie te reinigen. De mobiele wasserijen zijn ingericht met industriële wasmachines en professionele doseerapparatuur om het proces uit onze vaste traditionele gordijnenwasserijen mee te nemen bij u op locatie.

Een mobiele wasserij wordt bediend door een team van 1 tot 3 gordijnenservicemedewerkers die het totale proces van het afhalen, reinigen en terug ophangen van de gordijnen voor u verzorgen. Tijdens het ophangen verzorgen wij ook aan het aanvullen van haken, runners en eindstops zodat uw gordijnen er niet alleen schoon maar ook weer representatief bij hangen.

Doordat de reiniging van de vitrages en gordijnen op locatie plaats vindt is de tijd tussen het afhalen en het terug ophangen van de gordijnen maximaal 120 minuten. Daarmee is deze mobiele werkwijze uitermate geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, vakantieparken en hotels. 

Alle mobiele wasserijen zijn gecertificeerd volgens CERTEX en ISO 14001 en voldoen daarmee aan de hygiëne- en milieu-eisen voor ziekenhuizen en verpleeghuizen. 

Voor elke situatie een mobiele wasserij 

Wij beschikken over 2 soorten mobiele wasserijen, een 380V-serie en een 220V-serie. Afhankelijk van de hoeveelheid gordijnen die gereinigd moeten worden én de beschikbare faciliteiten op locatie zal de optimale keuze worden bepaald. De benodigde faciliteiten per type mobiele wasserij zijn als volgt: 

Mobiele wasserij 380V-serie

  • Krachtstroom 380V, 16A CEE-form
  • Watertoevoer 
  • Vuilwaterrioolput 
  • Parkeerplaats voor de mobiele wasserij

Mobiele wasserij

 

Mobiele wasserij 220V-serie

  • Elektra 220V, 16A
  • Watertoevoer
  • Vuilwaterrioolafvoer
  • Parkeerplaats voor de mobiele wasserij

Mobiele wasserij 220V

 

Uw gordijnen laten reinigen?

Wilt u de gordijnen of lamellen van uw zorginstelling laten reinigen, bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over onze werkwijze?

Neem contact op